Arbeidet i Skøienparken er i gang!

Endelig er arbeidet med å gjøre ferdig Skøienparken godt i gang! Parken vil være ferdigstilt i god tid før åpningsfesten den 23. august.

Akkurat nå er dreneringen i området ferdig og amfiet er i ferd med å settes på plass. Etterpå vil det legges mer brostein, beplantes og legges plen. Datoen for ferdigstillelse er satt til 14. august. Gresset skal være ferdig lagt til 1. august, for å gi det tid til å feste seg grundig før frosten kommer. Da skal det også være mulig å gå på det på åpningsfesten.

Granittamfiet skal monteres trygt og pent. Det sikres mot bevegelse ved å fundamenteres på stabile, drenerte grunnmasser, og monteres på støpt flate. Terrenget bak amfiet skal heves og beplantes.

Inntil parken blir det fire asfalterte parkeringsplasser ut mot veien. Plassen ellers blir gruset, og det anlegges storgatestein mot beplantning og plen, lik det som alt er gjort. Privat, tilliggende eiendom som ikke allerede har gjerde mot parken, får satt opp dette. Terrenget ellers skal tilpasses og det skal legges plen.

Parken får også en permanent juletrefot til hyggelig markering av julehøytiden.

Vi gleder oss til ferdig park, men advarer om at det fortsatt sannsynligvis vil bli litt verre der før det blir bedre!