Dagen etter

Vi er mange som har ligget våkne i natt og vært veldig skuffa over vedtaket i kommunestyret i går. På tross av en enorm innsats fra alle som vil Hølen vel, lot det seg ikke gjøre å få styringsflertallet i kommunen til å fatte et ansvarlig vedtak.

Vi skal være stolte av den jobben vi gjorde i forkant. Alle politikere er blitt kontaktet, vi har hatt avisoppslag daglig og det møtte nesten 500 hølninger (og over 100 fra Garder) i fakkelmarkeringen.

Dette har vært en intens innspurt for å snu noe som i utgangspunktet så svart ut. Tross alt var det Hølen skole som var den store saken i debatten i går. Nå skifter vi takt fra hurtigløping til maraton. Dette blir en lang kamp. Flere av oss har også snakket sammen allerede om veien videre. Vi tapte et slag, men vi vinner krigen. Takk for innsatsen så langt.

Arbeidet for å sikre at vi på ny får skole fortsetter. Vi har ikke gitt oss. Vi vil ikke gi oss. Ta kontakt med Vellet dersom du har innspill eller informasjon som kan gjøre at vi får denne prosessen inn på rett spor igjen. Og hold håpet høyt, kjære hølninger. Det trenger vi i ukene og månedene som kommer.