Tennis

Anlegg
Hølen IK Tennis har ett fantastisk fint anlegg på Elverhøy med en fullstor grusbane og en barnebane med nylagt hard-core dekke (august 2013).

Årskontingent
HIK tennis er en klubb med sannsynligvis en av Norges laveste kontingenter. Vi håper på stor medlemsstøtte i år. Kontingenten er svært lav, dvs. 600,- for voksne, 300,- for barn og 1 100,- for husstandsmedlemskap. Innbetaling på kontonr: 1080 26 94739

Husk å angi korrekt navn(er) og adresse, fødselsår samt e-postadresse da vi håper å kunne nå medlemmer kjappere med informasjon.

Kurstilbud for nybegynnere
HIK Tennis inviterer alle barn, ungdommer og voksen som har lyst til å lære eller prøve tennis til tennisanlegget på Elverhøy vår/sommer 2014. Det vil bli ett kurs i mai-juni 2014 på kveldstid evt helg (totalt 6-10 timer). Mer info senere.

Innføringskurs for voksne våren 2014
Ved dette engangskurs vil dere få en kort innføring i tennis. For de mer viderekomne kan vi gi tips. Kurset er gratis for medlemmer. Send din interesse påmelding til Per Stålnacke

Klubbmesterskap
Det blir klubbmesterskap for senior herrer, junior og senior damer. Vi regner med oppstart i midio mai.

Vårdugnad i slutten på april
Som vanlig er det en liten dugnad hver vår der vi stiller i stand det pene anlegget på Elverhøy. Vi legger på linjer og supplerer med grus. Ved siden av dette er det raking av banen og rundt omkring. I de siste år har vi vært rundt 20 personer i sving slik jobben er gjort på 3 timer. Gratis pølser og kos. Eksakt dato for vårdugnaden 2014 meldes i begynnelse på april.

Nøkkelkort
Som medlem spiller du som vanlig gratis på Elverhøy. Du kan booke tid for spill på listen ved banen. Du trenger ett nøkkelkort for å komme deg inn. Kontakte Per Stålnacke eller Birger B. Mathiesen for å få ett nøkkelkort. Du trenger dog ikke nøkkelkort eller medlemskap for å bruke barnebanen.

Vår hjemmeside
Oppdaterte nyheter om virksomheten vil du finne på www.saanabudstikke.no

Leder tennisgruppen
Per Stålnacke (leder). per.staalnacke@bioforsk.no Mobil 93202520

Øvrige kontakter
Birger B. Mathiesen birger@intility.no Mobil: 98248654

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *