Høstfest i Hølen!

Lørdag 18. oktober arrangerte Hølen og Såner vel høstfest på Elverhøy. Nye og gamle hørninger koste seg med god mat, godt drikke og hyggelig lag!

Alle gjestene skulle ha med en rett til felles bord, og buffeten ble etter hvert fylt opp med deilig mat for enhver smak. Takk for alle bidrag til matbordet!

Temaet for årets konkurranse var høstdrikk, og juryen fikk inn seks bidrag som ble grundig besmakt og vurdert. Både varme, kalde, alkoholholdige, alkoholfrie, kortreiste og hjemmeblandete drikker ble presentert for juryen, og de tok seg god tid til å vurdere hver enkelt. Juryfomann Merete Riekeles la fram juryens grundige vurdering for selskapet, og kunne til slutt kåre drikken fra Ole Morten Geving og Hans Kristian Moen Vollan som årets vinner. De fikk med seg et gavekort til bruk på Hølen kunst- og bokkafé. Gratulerer! Silje Martens og Ole Thomas Evensen fikk med seg årets andrepremie; en flaske med noe godt i. Gratulerer der også! Konkurransebidragene (det som var igjen etter juryens innhogg), ble etter kåringen sendt rundt bordet slik at alle gjestene fikk mulighet til å få en smak av dråpene.

Senere på kvelden var det tid for den tradisjonelle kaste på stikka. De ivrige stilte seg i kø og prøvde lykken med mynter av alle slag. Nærmest målflaska kom Toni Andersen, som dermed kunne ta med seg flaska hjem. Gratulerer med den!

Takk til alle som kom og bidro til at det ble en hyggelig kveld på Elverhøy i høstmørket!