Hva skjer i Hølen etter sommerferien?

Ikke så reint lite, viser det seg! Særlig ser det ut til å være et godt tilbud for barn fremover i august og september. Det er faktisk så mye bra som skjer nå, at det er vanskelig å yte alt rettferdighet her. Gå inn på lenkene under for å se mer!

Dans
Et tilbud for barn er dansekurs for de fra 6 til 8 år og 9 til 12 år den 7. og 8. august, som skal ende i opptreden på Sånafestivalen! Les om dette på http://saanabudstikke.no/dansekurs-for-barn-7-9-august/.

Sånafestivalen
Mange har snakket de siste årene om å få til en vandring og festival langs elva, og nå skjer det endelig! De to nabo(lands)byene bindes sammen med et nett av kultur og underholdning fra 7.- 9. august med Sånafestivalen. Noen få av de mange tingene man kan se, er dansende barn langs elva på lørdag; i Hølen på fredag skjer blant annet det ting på kafeen klokka 17 og på skolen klokka 19 og det er avslutning av hele festivalen på skolen lørdag 9. klokka 18:http://sontidsdans.com/ og http://saanabudstikke.no/sanafestivalen-2014/.

Kafeen
Lørdag 9. september er det dessuten konsert med Vegard Iversen på kafeen klokka 15.00: http://www.holenkunstogbokcafe.com/355394522. Inngang kr. 100,-.  Torsdag 14. august starter det igjen opp med Pop Quiz på Kunst- og bokkafeen. Se mer info  her: https://www.facebook.com/pages/HØLEN-POP-QUIZ/684276701657654

Sommerkurs og Barnas dag
Det neste tilbudet til barn, er Bifrost Hølen regnbueteaters Sommerkurs for barn 13.-17. august for barn født i 2001-2007, som holdes på Hølen skole: http://saanabudstikke.no/sommerkurs-i-gjoglerteater-og-nysirkus/. Bifrost arrangerer dessuten Barnas dag den 17. august – og den bruker å være en ren oase av hygge for barn og voksne. Mer info om dette kommer.

Parkåpning
Velet har også en feiring, med parkåpning den 23. august! Da blir det kaker, brus og kaffe til alle på torget, og ordentlig feståpning med musikk og moro. Mer informasjon kommer på http://saanabudstikke.no/.

HIK-dagen
HIK-dagen går i år av stabelen lørdag 6. september. Som de sier: “Hold av dagen – det vil bl.a. bli MiniCup-fotball og Olabilløp, samt en rekke andre aktiviteter!” Se på https://www.facebook.com/holenidrettsklubb?fref=ts.  Det er en god idé å bygge bilen nå, om man ikke allerede har begynt.

 

Puh – håper nå vi fikk alt dette riktig. Ellers følger rettelser.

Kafeen har jo et jevnt tilbud, som man også kan finne på http://www.holenkunstogbokcafe.com; for eksempel flere noen malekvelder og kunstmalerkurs utover høsten: http://www.holenkunstogbokcafe.com/355394520.

… og husk å bruke nærbutikken, dere!