Produksjonsselskapet Monster Scripted er på husjakt

Har du lyst til å oppleva Hølen på Netflix? Har du drøymt om å bli filmstjerne? Akkurat det siste kan me ikkje lova deg, men huset ditt kan bli filmstjerne.

Hølen og Såner vel har fått ein førespurnad frå produksjonsselskapet Monster Scripted (som sto bak mellom anna Nobel, Halvbroren og Unge Lovende) om eit hus til filminnspeling.

Hei!

Blodtur er en norskspråklig antologiserie med glimt i øyet, en ny historie i hver enkelt episode. De seks horrorepisodene blander grøss med skandinavisk humor, og rammen inn historiene i hvert sitt realistiske og merkelige univers.

Skaperne bak serien er Alte Knudsen og Kjetil Indregard. Serien regisseres av Alte Knudsen og Geir Henning Hopland. 

Blodtur produseres av Monster Scripted for og i samarbeid med Netflix. Monster Scripted er e av Norges største og mest erfarne produksjonsselskap innenfor drama. Monster Scripted har blant annet laget Nobel, Grenseland, Halvbroren; Meglerne, Folkevalgt og Unge Lovende.

En av disse episodene ønsker vi å filme i området rundt Hølen. Vi leter etter en location som er et fint hus med velstelt hage. Flere gamle trær, fint om vi ikke helt forstår geografien til andre hus naboer – og huset bør være blekt i farge. Gjerne beige eller lyse (skitne) pasteller .Det er fint om huset har karakter, typ glassveranda, har et lysthus eller skulptur eller annet “rikt” i hagen.

Har dere eiendommer lokaler som er til utleie vi kunne ha leid til formålet? Det vil være en dag i august/september.

Vennlig hilsen,

Harriet Løkensgard
Location scout
Tlf 41212385