Vårdugnad

Lørdag 14. mai står årets vårdugnad for tur! Det er oppmøte på torget kl 11:00 og varer noen timer framover.

Ta med deg hageredskap, arbeidslyst og godt humør, og vær med på å gjøre en innsats for våre omgivelser, slik at det blir pent rundt oss til 17 mai. Både de reine arbeidsjerna og de mer sosialt anlagte er velkomne!

Nyttige redskap er selvsagt raker, hansker til luking, hekkesaks og beskjæringssakser, men også krafser og ugressjern til å fjerne gress og løvetann på broene og slikt. Dessuten trengs litt ekstra spadehjelp for å dra ut grus på stien bort til trappa ved siden av kafeen.

Velet sørger for at det blir pause med litt påfyll av krefter, og i pausen trekker vi en premie. Alle som har betalt medlemskontingenten før eller under dugnaden, er med i trekningen. Førstepremien er en terassemarkise på 5 x 2.6 m type Finess til en verdi av 25 000 kr! Typen er som på bildet under, men stripete brun. Vi har også noen mer beskjedne ekstrapremier!

Medlemskontingenten betales inn på kto 7874 05 34350 og merkes “Medlemsskap”. Årskontingenten for medlemsskap er 300,- per husstand, eller 200,- for pensjonisthusstander.